نمونه مقاله نويسي 







نمونه مقالات علمي و نمونه مقاله فارسي را دانلود کنيد و با مطالعه آنها و همچنين فرمت هاي نگارشي آنها مقالات علمي خود را به راحتي نگارش و تدوين نماييد.








نمونه مقاله نويسي










نمونه مقالات علمي را دانلود کنيد و با مطالعه آنها و همچنين فرمت هاي نگارشي آنها مقالات علمي خود را به راحتي نگارش و تدوين نماييد.


اولين عامل موفقيت در نگارش مقاله علمي ، مطالعه بسيار و آشنايي با مقالات و نحوه نگارش آنها است .


تا مي توانيد در زمينه علمي و تخصصي خودتان مقاله مطالعه کنيد . تجربه خود را از مقاله خواني افزايش دهيد . هرچقدر بيشتر مقاله بخوانيد بيشتر با نحوه نگارش مقاله و سبک مقاله نويسي آشنا مي شويد .


علاوه بر اين ببراي پيشينه تحقيق خودتان نيز بايد مقالات بسياري را مورد مطالعه و بررسي قرار دهيد .


در آخر نيز چند نمونه مقاله و فرمت مقاله نويسي در اختيارتان قرار  خواهيم داد


مقاله و مقاله نويسي چيست ؟


مقاله در لغت به معناي گفتار، مبحث، سخن، قول و فصلي از کتاب يا رساله آمده است و در فرهنگ معين يکي از معاني اين کلمه را نوشته اي دانسته شده است که درباره موضوعي نويسند.


پيشينه مقاله نويسي در زبان فارسي چندان نيست، درکشور ما مقاله نويسي از نيمه دوم قرن سيزدهم  فراتر نمي رود. درواقع رومه و مقاله همزاد هستند، درکشورهاي باختري نيز مقاله نويسي نيز به اوايل قرن هفدهم ميلادي که نخستين نشريه هاي دوره اي کشورهاي اروپايي انتشار يافت هماهنگ است. ادموندبورک فيلسوف و سياستمدار انگلستاني رومه نگاران را اينگونه مورد خطاب قرار مي دهد: " آقايان شما رکن چهارم دمکراسي هستيد."


معمولا مقاله به آنگونه از نوشته ها اطلاق ميشود، که هدف نويسنده آن بررسي يکي از مسائل علمي، ادبي، اجتماعي، اخلاقي و جز آنها باشد و  بخواهد با پژوهش دقيق و دقت از جوانب امر موضوع را به اثبات رساند، يا نفي کند.


در حقيقت، مقاله علمي معمولاً در نتيجه پژوهش منطقي، ژرف و متمرکز نظري، عملي يا مختلط، به کوشش يک يا چند نفر در يک موضوع تازه و با رويکردي جديد با جهت دستيابي به نتايجي تازه، تهيه و منتشر مي‏گردد. چنين مقاله ‏اي در واقع گزارشي است که محقق از يافته‏ هاي علمي و نتايج اقدامات پژوهشي خود براي استفاده ساير پژوهشگران، متخصصان و علاقه ‏مندان به دست مي‏دهد.


تهيه گزارش از نتايج مطالعات و پژوهش‏هاي انجام شده، يکي از مهم‏ترين مراحل پژوهشگري به شمار مي‏رود؛ زيرا اگر پژوهشگر نتواند دستاوردهاي علمي خود را در اختيار ساير محققان قرار دهد، پژوهش او هر اندازه هم که مهم باشد، به پيشرفت علم کمکي نخواهد کرد؛ چون رشد و گسترش هر عملي از طريق ارائه و به هم پيوستن دانشِ فراهم آمده از سوي فردفرد انديشمندان آن علم تحقق مي‏يابد.


همان طور که پژوهشگر پيش از اقدام به پژوهش، نيازمند توجه و بررسي يافته‏ هاي علمي پژوهشگران قبل از خود است تا بتواند يافته ‏هاي علمي خود را گسترش بخشد، ديگران نيز بايد بتوانند به يافته ‏هاي پژوهشي او دسترسي پيدا کنند و با استفاده از آنها فعاليت‏هاي علمي خود را سازمان داده، در ترميم و تکميل آن بکوشند.


از امتيازهاي مهم يک مقاله مي‏توان به مختصر ومفيد بودن، بِروز بودن و جامع بودن آن اشاره کرد؛ زيرا محقق مي‏تواند حاصل چندين ساله پژوهش خود در يک رساله، پايان‏ نامه، پژوهش، يا حتي يک کتاب را به اختصار در يک مقاله علمي بيان کند تا پژوهشگران ديگر بتوانند با مطالعه آن مقاله از کليات آن آگاهي يابند و در صورت نياز بيشتر، به اصل آن تحقيقات مراجعه کنند.


بدين منظور، امروزه نشريات گوناگوني در زمينه ‏هاي مختلف علمي- پژوهشي نشر مي‏ يابد و مقاله‏ هاي به چاپ رسيده در آنها، اطلاعات فراواني را در اختيار دانش پژوهان قرار مي‏دهند.


لازم است محققان با شيوه تدوين مقالات علمي آشنا باشند تا بتوانند با استفاده از شيوه ‏هاي صحيح، با سهولت، نتايج تحقيقات و مطالعات خود را به صورت مقاله در اختيار علاقه ‏مندان قرار دهند.


معرفي انواع مقالات


 


تصوير


 


 

آن دسته از عزيزاني که با مطالعه موارد اعلام شده بازهم قادر به نگارش مقاله نيستند و يا زمان انجام اين کار را ندارند مي توانيم با مراجعه به بانک مقاله رايگان در خصوص استخراج مقالات علمي از پايان نامه را  بدهيم . پس ديگر نگران مقالات علمي خود نباشيد زيرا موسسه مقاله فارسي مي تواند مقالات علمي و  






 


 






دانلود مقاله فارسي word مورد نياز شما را از پايان نام شما استخراج نمايد






 

مقاله نويسي

مقاله ,علمي ,مقالات ,نويسي ,مطالعه ,نگارش ,خود را ,مقالات علمي ,مقاله نويسي ,علمي خود ,را به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

در جستجوی خویشتن آشپز ایرانی instrumentation | ابزار دقيق دانلود رایگان تحقیق و مقاله (تحقیق ای تی) نارون اجتماعی - سیاسی abzarseo بهترين شيراز زیر سایه‌ی خدیجه minugerafick